10 Redenen om te kiezen voor Strider

De loopfietsen van Strider zijn een uniek concept en helpen zowel kinderen als volwassenen bij een van de basisch motorische vaardigheden. 

Kiezen voor een Strider doe je niet voor één bijzondere redenen maar wel voor 10 redenen. 

 

1. Strider is duurzaam

In de huidige tijd heeft iedereen kosten genoeg. Maar de veiligheid en de ontwikkeling van je kind, daar bespaar je natuurlijk niet op. 
Daarom is de eerste reden waarom je voor een Strider kan kiezen de duurzaamheid van onze producten.
De Strider loopfietsen zijn ontwikkeld met stevige en duurzame materialen waardoor deze lang meegaan.

 

2. Veiligheid boven alles

Loopfiets zijn over het algemeen veiligere producten dan bijvoorbeeld driewielers.
Hoewel driewielers een sterke populariteit hebben, beseffen vele ouders niet welke gevaren of verwondingen hun kinderen kunnen tegenkomen bij het gebruik hiervan.
Een driewieler heeft door zijn eigenschappen de neiging om voorover te slaan of dat je kind met de voet onder of tegen het wiel komt.
Een loopfiets heeft deze eigenschappen niet. Het enige wat je met een loopfiets kan voor hebben is dat het opzij kantelt maar daar ligt juist zijn kracht.
Doordat dit niet met pedalen werkt, kunnen kinderen heel snel en makkelijk die beweging corrigeren. Vallen ze toch om?
Geen probleem de Strider loopfietsen zijn zeer licht en kunnen makkelijk door je kind gedragen worden. 

 

3. Aanpasbaar aan de groei van je Kind

De meeste dingen die je voor je kinderen koopt, koop je met het idee dat ze lang zullen meegaan. Kinderen evolueren en groeien natuurlijk vrij snel. 
Wij beseffen dat ouders hun kind voor een langere periode iets willen geven. Onze Strider loopfietsen kan je zelf aanpassen aan de groei van je kind. 
Net als bij een echte fiets kan je het zadel verhogen en kunnen kinderen van 1.5 jaar tot 5 jaar ermee rijden.
Dat is 3.5 jaar lang, een verbetering van wel 250% ten opzichte van de gemiddelde levensduur voor speelgoed/accessoires voor kinderen.

 

4. Accessoires beschikbaar

Voor alle Striders is er een gamma voorzien van handige en toffee accessoires. Dit aanbod is nog vol op in de maak en er komen dus voortdurend producten bij. 
De meest gekozen accessoires van dit moment zijn de handige voetsteuntjes die in het frame verwerkt kunnen worden en de extra rem waardoor uw oogappel altijd kan remmen zonder de voeten te moeten gebruiken. 
Ideaal om te wennen aan een fietsrem.

 

5. Unieke en Coole look

 Elk kind is op zoek naar zijn eigen stijl en heeft dan ook zijn eigen mening als het op kleur en vorm aankomt. 
Niet elk kind is tevreden met de standaard groen/rode/gele loopfietsjes die je overal kan vinden. Juist om die reden is Strider uniek.
Wij bieden onze Striders aan in diverse kleuren en modellen. Van simpel rood of blauw tot Harley Davidson Black. 

 

6. Geen losse kettingen, tandwielen of kapotte banden

Veiligheid gaat vaak samen met onderhoud en oplettendheid. Kettingen kunnen loskomen, Tandwielen zijn puntig en kunnen verwondingen opleveren of kapotte broeken. Materiaal op de weg kan een band plat laten gaan.
De Strider loopfietsen hebben hier weinig last van. Dit komt omdat de Strider loopfietsen geen kettingen of tandwielen hebben. De banden zijn gemaakt van materiaal dat geen lucht bevat. Ze kunnen dus niet zomaar afgaan.

 

7. Lichtgewicht

Een kind heeft nog niet altijd een kracht zoals superman. Zware onderdelen of materialen krijgen ze dan ook niet weggeduwd. Stel je voor dat je een te zware loopfiets op je kind terechtkomt, jij bent niet in de buurt en je kind krijgt het niet van zich af.
Met Strider kan je deze zorg wegnemen. Al onze Striders zijn licht gebouwd zodat elk kind er makkelijk mee overweg kan en ze makkelijk zijn voor te vervoeren of op te bergen.

 

8. Makkelijk te onderhouden

Kettingen moeten gesmeerd worden. Banden moeten opgepompt worden. Plastic gaat snel kapot en moet soms wat bijgewerkt worden.
Bij onze Strider loopfietsen heb je bijna geen onderhoud meer. Af en toe is even met water erover gaan om vuil weg te spoelen is eigenlijk voldoende.

 

9. Veelzijdig gebruik

De Strider loopfietsen zijn niet alleen bedoeld voor kinderen om te leren fietsen maar ook om parcours mee af te leggen of zelfs voor volwassenen. 
Scholen, Ziekenhuizen en vereningen zijn dan ook onderdeel van onze doelgroep. In scholen helpen wij een parcours op te bouwen waar de motorische vaardigheden nog eens extra ontwikkeld worden.
Bij ziekenhuizen dragen Striders dan weer bij bij de revalidatie van patiënten.

 

10. Natuurlijke beweging

De Strider Loopfiets is stevig, stabiel en veilig. Bij het eerste gevoel van instabiliteit zet het kind instinctief zijn voeten stevig op de grond.
Dat is logisch, stappen is immers een natuurlijke beweging. Fietsen daarentegen is een aangeleerde beweging die men niet uit zichzelf ontwikkeld. 
Met loopfietsen kan je de nieuwe handeling makkelijker aanleren. De kinderen STAPPEN eerst met een fiets en leren de aspecten van zwaartekracht en evenwicht. Hierdoor is de cyclishe beweging van fietsen de enige handeling die ze nog moeten leren wanneer ze overschakelen. Overeind blijven kunnen ze al dankzij hun Strider.

 

Facebook
Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.

Poll

What is your favorite color

 

Leerrijk voor Kinderen

Met Strider kan je jouw kind makkelijker alle motorische vaardigheden laten leren. Dankzij het kindvriendelijk ontwerp zal de overstap naar fietsen veel sneller gaan.

 

Handig bij Revalidatie

Strider loopfietsen worden vaak ingezet bij ouderen die last hebben met fietsen of stappen. Hun evenwicht en cyclische bewegingen worden extra getraind.

 

Strider op Scholen

Een heleboel Striders bij op jouw school? Laat alle kinderen samen genieten van een unieke ervaring inclusief Parcours.

 

Evenement met Strider

Heb jij een cool evenement maar mis je nog net die ene wow factor? Met Strider wordt jou event nog cooler voor kinderen.