Verdeler worden

Waarom Verdeler worden? 

Waarom zou u de Strider Loopfietsen gaan verdelen? 

Met de Strider Loopfiets kan u kinderen vertrouwen en evenwicht leren ontwikkelen. U draagt bij aan een optimale ontwikkeling van de motorische vaardigheden van kinderen. Kinderen leren snel, zeker wanneer je de natuurlijke bewegingen laat verder zetten in een andere minder natuurlijke beweging. Van lopen naar fietsen is een hele omslag. Daarom pakt Strider dit anders aan. Door de natuurlijke loopbeweging te laten plaats vinden op een 'Fiets' leren kinderen sneller en veiliger omgaan met een fiets. 

 

Een fiets van Strider leert kinderen op een gezonde en veiligere manier omgaan met fietsen en dit zonder zijwieltjes maar wel met de kleurrijke en stijlvolle designs van Strider.

 

 

Vraag nu jou account als Verdeler

Vul het onderstaande formulier in en wij bekijken de mogelijkheden van onze samenwerking met u en uw zaak. 

 

Dealer Worden

Vraag nu jou dealer-account aan. 

* Required Fields

Facebook
Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.

Poll

What is your favorite color

 

Leerrijk voor Kinderen

Met Strider kan je jouw kind makkelijker alle motorische vaardigheden laten leren. Dankzij het kindvriendelijk ontwerp zal de overstap naar fietsen veel sneller gaan.

 

Handig bij Revalidatie

Strider loopfietsen worden vaak ingezet bij ouderen die last hebben met fietsen of stappen. Hun evenwicht en cyclische bewegingen worden extra getraind.

 

Strider op Scholen

Een heleboel Striders bij op jouw school? Laat alle kinderen samen genieten van een unieke ervaring inclusief Parcours.

 

Evenement met Strider

Heb jij een cool evenement maar mis je nog net die ene wow factor? Met Strider wordt jou event nog cooler voor kinderen.